fűtésszerelő

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

Ismerje meg, hogyan lehet hasznot húzni az email marketing használatából.

2021. október 28. - Fűtésszerelés Péter

Ismerje meg, hogyan lehet hasznot húzni az email marketing használatából.

 

Mikor nézte meg utoljára az e-mailjeit? Ha sok emberhez hasonlóan Ön is, akkor valószínűleg naponta több mint kétszer megnézi az e-mailjét. Ha vállalkozást vezet, nincs könnyebb módja annak, hogy elérje célközönségét, mint az e-mail. A következő tippek részletesen bemutatják az eddig kifejlesztett legjobb e-mail marketing stratégiák közül néhányat.

 

Ha van olyan ügyfele, akinek születésnapja van, győződjön meg róla, hogy olyan követő e-mailt küld, amely egy boldog születésnapot tartalmazó üzenetet tartalmaz. Az e-mailbe foglaljon bele egy olyan kérést, amely azt mondja ennek a személynek, hogy menjen el egy adott helyre. A befejezés tartalmazhat egy linket, amely közli vele, hogy a linkre kattintva előfizetővé válhat.

 

Győződjön meg róla, hogy elküldés előtt lektorálja az e-maileket. Javítsa ki az e-mailekkel vagy hírlevéllel kapcsolatos esetleges problémákat. Az üzenet elküldése előtt ellenőrizze az e-mail mintáját, hogy biztosan úgy nézzen ki, ahogyan azt Ön szeretné. Ellenőrizze kétszer a linkjeit, hogy az emberek biztosan el tudják-e érni a webhelyét.

 

Igyekezzen a lehető legkönnyebben leiratkozni az ügyfelek számára az e-mailjeiről. Ha nem teszi ezt egyszerűvé, úgy fogják érezni, hogy túlságosan rámenős, és elfordulhatnak a termékétől vagy vállalkozásától. Adja meg nekik a lehetőséget, hogy leiratkozhassanak néhány vagy az összes e-mailjéről.

 

Az opt-in-nek legalább egy mezőt kell tartalmaznia az ügyfelek keresztnevének. Ez lehetővé teszi, hogy a marketing e-mailekben szerepeljen a nevük, így a küldemények személyes, barátságos jelleget kapnak. A nekik küldött e-mailek kitűnnek majd, mert a címzettek nem fogják annyira névtelennek érezni magukat.

 

Állítson fel néhány elvárást a címzettek számára, amikor feliratkoznak az e-mail kampányra. Miután feliratkoztak, azonnal kapjanak egy megerősítő e-mailt, amely kiemeli, hogy mit kaphatnak a feliratkozás után. Ez segíthet abban, hogy nagyszerű ügyfélkapcsolatokat építsen ki, és segíthet elkerülni a panaszokat, amelyek abból erednek, hogy a címzettek nem voltak tisztában azzal, hogy mit kapnak.

 

Ne küldjön ki nyers tartalmi vázlatokat. Írja ki, amit mondani szeretne, majd vágja le a szómennyiséget a felére, és írja át úgy, hogy beleférjen az új limitbe. Ezáltal olyan üzenetek születnek, amelyek a lényegre térnek. Az olvasók legfeljebb három bekezdésnél több időt szeretnének eltölteni az üzenete elolvasásával, de talán még azt sem.

 

Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy mikor küldi el az e-mailjeit. Ha az éjszaka közepén vagy nagyon korán reggel küldi el őket, a címzettek egy része egyszerűen törölheti az e-mailt, amikor felébred, a többi kéretlen levéllel együtt. Használja a nyomonkövetési eszközöket, hogy meghatározhassa az e-mailek küldésének ideális időpontját.

 

Ha valamelyik vásárlója nem elégedett a termékeivel vagy szolgáltatásaival, küldhet egy utólagos e-mailt ennek a személynek, amelyben bocsánatot kér tőle. Az e-mailben szerepeltethet egy olyan linket, amelyre kattintva ez a személy a saját fülével hallgathatja meg a bocsánatkérést. A záró utóiratban tájékoztathatná őket arról, hogy a megadott linkre kattintva ingyenes mintát kaphatnak.

 

Ha nyomon követi az ügyfeleit, küldhet nekik egy olyan utólagos e-mailt, amely figyelmeztetést tartalmaz. Csatoljon az üzenetébe egy sort, amely lehetővé teszi számukra a feliratkozást. A záró utószó tartalmazhat egy olyan mondatot, hogy ez egy nagyon alacsony befektetés lehet a részükről.

 

Az e-mail használata az üzleti ügyfelekkel való kommunikáció egyik legalapvetőbb módja. Használja az átnézett cikkben található információkat az e-mail marketing kampány létrehozásakor, és látni fogja, hogy jól fog működni. Ha egyszer megérti, hogyan használhatja az e-mailt az előnyére, könnyen népszerűsítheti cégét.

A bejegyzés trackback címe:

https://futesszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3316738384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása