fűtésszerelő

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

A legjobb tippek a Facebook marketing célú használatához!

2021. szeptember 15. - Fűtésszerelés Péter

A legjobb tippek a Facebook marketing célú használatához!

 

Használtad már a népszerű közösségi oldalt, a Facebookot? Tudtad, hogy sokkal többre is használható, mint egyszerűen csak a barátokkal és családtagokkal való szocializálódásra? A Facebook kiválóan alkalmas vállalkozásának marketingjére is. Olvass tovább, hogy megtudj néhány hasznos Facebook marketing tippet.

 

Ha nehezen tudsz követőket szerezni, ajánlhatsz fel nyereményjátékot a "Tetszik"-ért cserébe. Csak helyezd el a nyereményjátékot egy fülön a céged oldalán, és kérd meg őket, hogy töltsék ki az e-mail címüket, és jelezd, hogy csak azok vehetnek részt a nyereményjátékban, akiknek tetszik az oldalad.

 

A Facebook-oldaladnak olyan információkat kell tartalmaznia, amelyeket a közönséged máshol nem kaphat meg. Ha úgy érzik, hogy régi tartalmakat olvasnak, az nem fogja őket arra ösztönözni, hogy visszatérjenek. Győződj meg róla, hogy olyan exkluzív tartalmakat kínálsz, amelyek csak azok számára elérhetőek, akik feliratkoztak az oldaladra.

Igyekezz mindig professzionális maradni. Még ha olyan helyzetbe kerülsz is, ahol úgy érzed, hogy kevésbé vagy profi, gondold meg kétszer. Minden, amit teszel, hatással lesz arra, hogy hogyan érzékelik a vállalkozásodat, ezért légy óvatos azzal, ahogyan mások előtt bemutatkozol.

 

Ha egy követőd panaszkodik a Facebook-oldaladon, igyekezz a lehető legjobban megoldani a problémát nyilvánosan. Ezáltal mások is tudni fogják, hogy te egy jó hírű vállalkozás vagy, és minden kötelezettségeddel megbirkózol. Ha nem tudod nyilvánosan megoldani a vitát egy ügyféllel, próbáld meg négyszemközt kezelni.

 

Tegyél rendszeresen bejegyzéseket a Facebook-oldaladon. Ne csak úgy hozd létre az üzleti oldaladat, ne az első napon tegyél néhány bejegyzést, majd ne hagyd abba a posztolást több hónapig. Ha nem tartod gyakran naprakészen az oldaladat, az azt mutatja a közönségednek, hogy nem érdekel annyira. Ha szükséged van erre a Facebook-oldalra a vállalkozásod számára, akkor tartsd magad valamilyen posztolási ütemtervhez.

 

Nincs szükséged üzleti oldalra, ha nincs sok, gyakran visszatérő ügyfeled, mint például egy ingatlanügynöknek vagy autókereskedőnek. Az ügyfelei véletlenszerűen jönnek-mennek, így nem lesz okuk arra, hogy kövessék a napi posztjaid. Ehelyett fizess Facebook-hirdetésekért, amelyek az ügyfeleket célozzák meg a te számodra.

 

Semmi baj nincs azzal, ha a Facebookról linkeket teszel közzé a weboldalad tartalmára. Az emberek azt hiszik, hogy a Facebook-rajongók egész nap a Facebookon akarnak maradni - ez egy mítosz. Valójában nagyon is szívesen látogatnak el az oldaladra, amíg valami érdekeset kínálsz nekik, úgyhogy próbáld ki.

 

Próbálj meg egy call-to-action grafikát használni, hogy az oldalad látogatóit az oldalad követőivé alakítsd át. Ez arra ösztönzi az embereket, hogy "kedveljék" az oldaladat, hogy valamilyen kedvezményt vagy tartalmat kapjanak. Amikor az emberek az oldaladra lépnek, csak annyit látnak, hogy "like our page for more info", majd miután lájkolták az oldalt, láthatják a tartalmat.

 

Csak olyan tartalmakat tegyen közzé Facebook-oldalán, amelyek relevánsak a célközönsége érdeklődési körének. Ne hagyd, hogy elragadjon a közösségi szempont, és ne kezdj el posztolni mindent, amit érdekesnek találsz. Ha relevánsak maradnak a posztjaid, jobban leköti a közönségedet, mintha sok értelmetlen posztod lenne.

 

Szervezzen versenyt a Facebookon. Bátorítsd feliratkozóidat, hogy jelöljenek meg téged valamelyik frissítésükben, például osszanak meg egy képet a megvásárolt termékről vagy egy termékről szóló véleményt. Adj egy ingyenes terméket annak a bejegyzésnek, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, így a versenyzők arra ösztönzik barátaikat, hogy szavazzanak a bejegyzésükre.

 

A Facebookon végezhető marketing talán meglepett. Számos különböző lehetősége van arra, hogy kommunikálj közönségeddel, ha erről a népszerű közösségi oldalról van szó. Használd az ebben a cikkben megosztott tanácsokat, és kihasználhatod a Facebook előnyeit, és felhasználhatod vállalkozásod növekedésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://futesszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7216689496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása