fűtésszerelő

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

Fűtésszerelés Budapest, Fűtésszerelő - Péter Segít

Tanácsok a videómarketing használatához!

2021. augusztus 17. - Fűtésszerelés Péter

Tanácsok a videómarketing használatához!

 

A videómarketing nem más, mint online videók használata egy vállalkozás népszerűsítésére. Az olyan oldalakon, mint a YouTube, vagy a saját webhelyén közzétett videók, amelyekkel értékesítheti termékeit és szolgáltatásait. A videóknak sokféle típusa és felhasználási módja létezik, és az alábbi tippek segíthetnek a kezdésben.

 

Kérje meg ügyfeleit, hogy készítsenek saját videókat. Szervezhet például versenyt, és megkérheti az ügyfeleket, hogy filmezzék le magukat, miközben az Ön termékeit használják. A legjobb videókat jutalmazza meg érdekes nyereménnyel, a beküldött videókat pedig használja fel promóciós anyagként a közösségi média marketingkampányában és a weboldalán.

 

Miután elkészítette a videót, a videó végén tüntesse fel az URL-címet. Ez lehetővé teszi mások számára, hogy felkeressék weboldalát, ahol további információkat kaphatnak termékeiről. Ez könnyen megvalósítható a szokásos video szerkesztő szoftverek segítségével. Ezek többsége ingyenesen vagy névleges áron megtalálható az interneten.

 

Amikor videót készít, ne ragadtassa el magát azzal, hogy mennyit kell költenie a videóra. Nem fog sok megtekintést kapni csak azért, mert sok pénzt költött valaminek az elkészítésére. A nagyvállalatok gyakran alkalmazottaik által készített videókat használnak, ahelyett, hogy színészeket és rendezőket kérnének fel.

 

Hogy egy újabb dimenziót adjon a videós marketingkampányához, vegye fel a cég logóját. Ez könnyen megvalósítható, ha közvetlenül a videójába illeszti be a cég logójának clip art képét. A kép leggyakoribb elhelyezése a képernyő alján vagy a videó felső sarkában van.

 

Kommunikáljon rendszeresen másokkal a saját szakterületén. Ez nem csak arra jó, hogy tanácsokat és ötleteket osszon meg, hanem arra is, hogy marketinget osszon meg. Sok blogger vagy webmester gyakran lehetővé teszi, hogy az oldal látogatói hozzászólásokat tegyenek közzé. Ha a niche-jén belül nagyobb ügyfélkörhöz tudja eljuttatni az üzenetét, nagyobb sikert érhet el.

 

Videóit érdemes feltennie a YouTube-ra.  Ez ingyenes video hosztingot biztosít Önnek. Nem csak ez, de a YouTube a harmadik számú weboldal, a látogatók számát tekintve. Ez azt jelenti, hogy a videóit itt is láthatják.

 

Ha videókat szeretne készíteni magáról, amelyekben a közönségéhez beszél, tartsa szem előtt, hogy fontos a megjelenése. Szánjon időt a haja elkészítésére, válasszon szép ruhát és sminkelje ki magát. Győződjön meg róla, hogy a világítás az előnyére válik, és ne habozzon több felvételt készíteni, ha nem tökéletes.

 

Amikor feltölt egy videót a YouTube-ra, töltse fel a Facebookra is, és fordítva. A YouTube helyett a Facebook beágyazási kódját érdemes a webhelyén használni, mivel a Facebook-követők általában jövedelmezőbbek, mint a YouTube-követők, és a feltöltött videóval a márkáját építheti.

 

A videómarketingnek nem kell bonyolultnak lennie. Az egyik legnépszerűbb formátum egyszerűen egy sima videó, mindenféle sallangok nélkül. Persze, ha teheti, azok a videók is népszerűnek bizonyultak, amelyek flash animációkat tartalmaznak, valamint a képi diavetítések hanggal és zenével.

 

Jó videómarketing tipp, hogy legyen következetes a videóival. Marketingképességei nem fognak javulni, ha csak itt-ott készít egy-egy videót. Ha következetesen tölt fel megbízható videókat, az ügyfelei komolyabban fogják venni, és a marketingkészségei egyre jobbak és jobbak lesznek 

Most, hogy már többet tud a videómarketingről, érdemes elkezdeni azon gondolkodni, hogyan tudná ezeket az ötleteket beépíteni a marketingstratégiába. Lehet, hogy csak egy vagy két videót szeretne készíteni, de az is lehet, hogy fejest akar ugrani a dologba. Bárhogy is dönt, az imént olvasott tippek segíteni fognak.

 

 1. https://bit.ly/3ARhggD

2. https://bit.ly/3CZBlU7

3. https://bit.ly/3iUxHTp

4. https://bit.ly/2Uu9b27

5. https://bit.ly/3z27EPJ

A bejegyzés trackback címe:

https://futesszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr10016662742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása